Een nieuw damesteam in een nieuwe competitie

FFS is een nieuw team rijker! Een aantal oud-leden en nieuwe leden hebben een damesteam opgericht. Deze komen vanaf dit voorjaar uit in een 7 x 7 competitie.

In september 2014 heeft een team van oud-FFS speelsters een reüniewedstrijd gespeeld tegen oud-WZS. Deze wedstrijd smaakte naar meer. Daarom hebben de dames zich georiënteerd hoe ze dit het liefst wilden invullen.

Tijdens een intensieve vergadering in Café ’t Syl is besloten zich als en via FFS aan te melden voor een mooie nieuwe competitievorm. Er wordt gespeeld in een 7 x 7 competitie in een voorjaars- en najaarsreeks. De eerste reeks wordt in maart/april/mei gespeeld op 4 vrijdagavonden. Iedere avond speel je een minitoernooi met vier andere verenigingen. Eén van de avonden ben je mogelijk als vereniging gastheer. Dezelfde competitie speel je in het najaar nog een keer.

Café ’t Syl was zo enthousiast dat zij zich direct aangemeld hebben als shirtsponsor.

De eerste competitie is FFS ingedeeld met JV Oostenburg, FC Oldemarkt, De Blesse en Steenwijkerwold. Op het moment dat er een avond in Vegelinsoord gespeeld wordt dan word je daarover natuurlijk geïnformeerd.