FFS kiest de komende vijf jaar voor Muta Sport

Zo gemiddeld iedere vijf jaar evalueert FFS de samenwerking met de leverancier van sportmaterialen. De keuze is deze keer gevallen op Muta Sport.

De afgelopen periode is met de huidige leverancier Groeneveld & Top en de vorige leverancier Muta Sport intensief gesproken over een mogelijke toekomstige samenwerking. Zaken als kwaliteit van levering, tariefstelling, mogelijkheden tot sponsoring van FFS en meedenken met de club zijn hierin meegenomen.

Beide partijen ontliepen elkaar niet schrikbarend veel. Uiteindelijk is Muta Sport voor FFS als beste partij uit de bus gekomen. Daarom is unaniem gekozen voor Muta Sport als leverancier van bijvoorbeeld shirts, trainingspakken, teamkleding en sporttassen. Er is hierin gekozen voor een speciale FFS-lijn. Binnenkort vind je enkele voorbeelden hiervan.

Ken je of ben je een potentiele sponsor? Neem dan contact op met het bestuur van FFS over de mogelijkheden. Je wordt hierbij graag enthousiast geholpen!

Daarnaast was Muta Sport al leverancier van ballen en trainingsmaterialen. Ook hierin blijft Muta Sport de komende periode de leverancier.