Vliegende start Heren 4 na winterstop

Oude tijden herleven…

Door voor de winterstop op 1 na alle wedstrijden uit te hebben gespeeld i.v.m. het niet kunnen spelen op eigen veld, speelt FFS 4 na de winterstop op 1 na alle wedstrijden voor het thuis publiek.
Dit gekopeld aan de goede resultaten van na de winterstop, louter overwinningen voor het team van Jacob Semplonius.
Voor de winterstop lieten ze de punten veelal achter bij de tegenstander…

Na een extra kort nachtje (ingaan zomertijd) kon een ieder rustig wakker worden met en bakje koffie.
Om iets over negen stond Klaas de (foto)Graaf klaar om FFS 4 te vereeuwigen.
Nog niets vermoedend wat voor spektakelstuk een ieder die hierbij aanwezig was hen te wachten stond!

Coach Jacob Semplonius, had zijn manschappen nog voor de wedstrijd begon op scherp gezet, en alle vertrouwen in een goede afloop waren aanwezig.
Dit moest gebeuren met de volgende opstelling:
Keeper:                  Kees, haalt de bal uit elke, Hoekman.
Verdediging: Ypke, embrache, Bouwhuis. Anton, Flip, Sietsma geflankeerd door Klaas de (foto)Graaf en Piet, Shuffle, Vierstra.
Middenveld: Klaas Jan, Loopvermogen, de Regt. Jan Groot(spraak)hof. Siemen, net iets kleinere buik dan de coach, Meester.
Aanval: Aise, Goudhaantje, Bosma. Thomas, alleskunner, Put. Gerard, sevnemantsje, Semplonius.
Wisselspelers: Wytse, ben er klaar voor, Sietsma. Sipke, Kreasmantsje, Sietsma. Edwin, Benjamin, Semplonius. Rick, nu even niet aanwezig, Oosterveld.

Was de wedstrijd al begonnen…?
En speler van Trinitas wist de bal achter Kees in het doel te plaatsen, Kees gaf aan dat hij afgeleid was door vrouwelijk schoon, hierna heeft hij echter een prima partij staan keepen!
Na wat opstart problemen bleef het vertrouwen in een goede afloop, al snel kon Aise een hattrick noteren, waarna ook Thomas zich zich als doelpunten maker op het wedstrijdformulier liet noteren.
Nog tweemaal Aise en een ruime ruststand van 6-1 was een feit!

Klaas Jan werd een rustmoment gegund, is zijn plaats kwam Wytse.
Een rustig beginnend spelbeeld was hiervan het gevolg in de 2de helft.
Trinitas kreeg meer ruimte en kreeg het gevoel dat ze nog wat konden betekenen in deze wedstrijd.
Wytse welke echter nog nooit had gescoord was met zijn hoofd nog teveel bij de eerste helft, wel gescoord maar onfortuinlijk genoeg in eigen goal, een ieder was weer wakker geschud en bij de les!
wederom Aise en Thomas beiden met een doelpunt welke de eindstand van maar liefst 10-2 liet aantekenen!

Chris Bouma alias “De blonde Viking” is twee weken geleden op slag van rust in een ongelukkige botsing gekomen met een tegenstander, de 2de helft gewoon speelde hij nog gewoon uit, twee dagen later op dinsdag nacht is Chris spoed is geopereerd aan een geperforeerde darm.
“Wij wensen Chris, veel beterschap en een voorspoedig herstel!”