Jaarlijks uitje Club van 50

Het is al weer even geleden, maar afgelopen 25 juni was het weer tijd voor het jaarlijkse uitje van de club van 50. Na verschillende mysterieuze mailtjes, met even zulke mysterieuze hints, was het tijd om die bewuste 25ste bij de kantine te verzamelen. En hoewel we nu steeds midden in de zomer zitten was het weer toen verre van zomers, de enige zekerheid die we hadden was dat het verstandig was een helm mee te nemen.

Al snel bleek waarom, want als volwaardig formule 1 coureurs, kwamen organisatoren van het hele feest Klaas en Ypke het veld op gestapt. Team werden verdeeld en zo kon je zomaar ineens in team Ferrari of Red Bull zijn opgenomen.

Beide mannen wisten het spannend te brengen en het bleek dat er nog even stukje gereden moest worden, Ypke had bij zijn huis net een nieuwe dam gelegd, en met een prima uitgezet parcours, twee oude auto’s en een stel “jonge honden”, moest die er maar even strak in gereden worden.

Koppeltjes werden gemaakt en vanaf toen was het een middagje “boys with toys”, rondvliegende modder, rokende motoren, gesloopte versnellingsbakken, hier en daar wat blikschade, spannende momenten in de buurt van sloten, een hapje en drankje, maar bovenal veel gezelligheid met elkaar, met als mooie afsluiting een prima verzorgende barbeque.

Klaas en Ypke bedankt voor de organisatie van wederom een topdag!

CLUB VAN 50 2016