Versterking voor de dames aangerukt!

Even voorstellen….

Ik ben Miranda!miranda

Ben 30 jaar, getrouwd en heb drie kinderen. Een meisje Tessa en 2 jongens Colwyn en Dyrance. Daarbij heb ik nog 3 stiefkinderen. Ik woon in gorredijk en vindt het leuk om weer bij ffs te voetballen. Dat ik weer terug gekomen ben komt door de oudste zoon van Raymond. Die zit op voetbal en de laatste wedstrijd van vorig seizoen moesten de jongs tegen de moeders voetballen. Toen merkte ik dat ik het best wel miste. Dus heb ik serge een mail gestuurd en zo ben ik dus weer terug bij de dames gekomen.

Groeten Miranda

Hoi,

Mijn naam is Jitske Hoekman, ben 15 jaar. Ik woon in Oudehaske.jitske
Toen ik 6 jaar was voetbalde ik ook bij FFS in de Fjes, omdat er geen E pupillen waren ging ik naar sc Joure.
Daar heb ik gespeeld in de E’s D’s en in het meisjes team.
Omdat ik graag op groot veld wou spelen, en bij Joure weg wilde ben ik terug gekomen bij FFS.

Groetjes Jitske

 

Mijn naam is Gea van der Wal,gea

Ik woon in Joure en ik ben 19 jaar oud. Ik vind het leuk om sportieve dingen te doen zoals voetballen bij FFS maar een dag lekker niks doen ben ik ook niet vies van. Verder volg ik momenteel de opleiding Mediavormgeving. Mijn muziek smaak is erg breed ik heb geen voorkeur. Verder ben ik spontaan, sportief, ik hou van gekke dingen doen, maar kan op de momenten dat het nodig is serieus zijn.

Ik vind het belangrijk om er voor mijn vrienden te zijn en ze te helpen/steunen als dat nodig is (behandel mensen zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden). Ik ben liever moe dan lui, en steek graag mijn handen uit mijn mouwen. Ik kan erg perfectionistisch zijn hou niet van half werk afleveren. Ik ben een open boek, vindt het belangrijk om eerlijk te blijven. Ik ben via Inez bij FFS komen voetballen zelf heb ik 10 jaar bij Sc Joure gevoetbald maar omdat SC Joure niks voor de Dames regelde ben ik gestopt. Begin mei begon het na 1 seizoen niet voetballen weer erg bij mij te kriebelen en heb ik besloten om het stof maar weer van mijn voetbalschoenen te blazen, en om weer lekker in het veld te gaan staan. Ik hoop dat ik nog vele jaren met plezier mag spelen bij deze club!

Groetsjes,

Gea van der Wal

 

Ik ben Yljanne Piek, yljanne

Ben 21 jaar oud en woon in Heerenveen.
Doe de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening op het NHL.
Mijn hobby is om ontzettend veel schoenen te kopen.
Mijn lievelings auto is een Opel Tigra.
Ik ben bij FFS komen voetballen via Rikst Veenstra, die mij altijd enthousiaste verhalen
vertelde over het voetbal bij FFS !

Groetjes Yljanne