Vrijwilligers voor de organisatie van Super Sunday

Vijf jaar geleden staken Nico Pijlman, Edwin Bakker en Remco Adema de koppen bij elkaar. De jaarlijkse vrijwilligersavond werd steeds minder bezocht. En het seizoen ging regelmatig een beetje als een nachtkaars uit. Tijd voor een nieuw initiatief.

Zo begon de succesvolle en inmiddels traditionele ‘Super Sunday’ van FFS.

Na vijf jaar is het tijd voor nieuw bloed in de organisatie, zo vinden de mannen. Daarom hebben ze tijdens de ledenvergadering al aangegeven dat dit seizoen de laatste keer is dat zij het organiseren. En dat nieuwkomers van harte welkom zijn om alvast mee te draaien bij de organisatie.

Tijdens dezelfde ledenvergadering is naar voren gekomen dat vanuit ieder team (Heren Senioren en Dames) één afgevaardigde beschikbaar is voor deze commissie. Daarom nu alvast het verzoek naar ieder team: wie loopt nu alvast mee in de organisatie, zodat dit volgend seizoen vlekkeloos overgenomen wordt?

Binnenkort neemt het bestuur contact op met de aanvoerder van ieder team om te horen wie dit gaat worden. Dus, overleg dit nu alvast binnen jouw team.foto super sundayfoto super sunday1