Voetbalverjaardag bij FFS

Even terug in de tijd – 14 februari was de westernavond van FFS in volle gang en de Dames 1 van FFS hadden een kinderfeest ter beschikking gesteld voor de veiling. Na een wilde biedoorlog werd het afgeslagen voor de vader van Gerben, welke een verjaardagfeest voor Gerben (speler van de E1) wel zag zitten.

IMG_3159

Zaterdag 27 juni was het eindelijk zover, op een prachtig zonnige morgen kon het voetbalverjaardagfeest van Gerben beginnen. Hij was een paar weken hiervoor 11 geworden en we hadden het verjaardagsfeest opgeschoven zodat de voetbalcompetitie en toernooien afgelopen waren.
IMG_3161

Om 10uur werd de E1-ploeg van FFS, en de jongens van de bovenbouw van IBS “de Stobbestjelp” verwacht bij de kantine van FFS. Na het zoeken en openen van cadeautjes werd iedereen getrakteerd op taart en limonade. Hierna stonden er voetbal spelletjes en wedstrijdjes in de planning. Dit alles onder de leiding van een paar dames van de Dames1. Als hoogtepunt van het voetbaldeel werd er nog een ludieke verkleedestafette gehouden.

IMG_3165

Na een paar uur was bij velen de tank bijna leeg en werden er pannenkoeken opgediend. Deze pannenkoeken smolten als sneeuw voor de zon, zoveel honger was er. Na het afsluitende ijsje gingen de meesten nog een potje voetballen. Half 2 ging iedereen weer zijn eigen weg en kwam een eind aan een prachtige voetbalmorgen.

Dames1 bedankt!