Van de bestuurstafel

Beste leden,

Een winterstop die geen winterstop mag heten, maar er is door diverse teams toch even genoten van de pauze in het competitievoetbal.
Het eerste team daarentegen heeft het maar enkele weken zonder bal moeten stellen, omdat daar de competitie al gauw in januari weer werd opgestart.
Er is weer het nodige gebeurd binnen FFS, en vooral op trainers/leiders gebied, zo is de trainer/leider van de dames gestopt en wordt er door meerdere mensen om het damesteam heen geprobeerd dit gat op te vangen. Ook bij de jeugd (E1) wordt een trainer gezocht voor op de doordeweekse dag(en) Veel mensen zijn benaderd, maar er moet zelfs een facebook-oproep aan te pas komen om deze jeugdige toppers te voorzien, wat tot op heden nog niet is gelukt.
Ook is er besloten vanuit bestuur en eerste team om na dit lopende seizoen een nieuwe hoofdtrainer aan te stellen, hier wordt momenteel hard aan gewerkt en de eerste gesprekken zijn gevoerd.
Ook is het in de winterstop tot een akkoord gekomen met bouwbedrijf Cornel om de kantine te renoveren, hier over meer in het stukje bouwcommissie.
En 19 februari is er weer een FFS-feest in de manege van Vegelinsoord, iedereen die FFS een warm hart toedraagt is uitgenodigd.
Het belooft weer een spektakel te worden onder leiding van de feestcommissie, waarvoor hulde!
Een ieder weer veel succes en sportief plezier gewenst voor de tweede helft van het seizoen en laten we proberen op welke wijze dan ook binnen de club elkaar te ondersteunen voor de maximale sportbeleving binnen FFS.
Met vriendelijk groet,
Arno Bokma, voorzitter.