Van de bestuurstafel

Beste leden,

Op het moment van schrijven valt de winterstop bijna in, al zou je dat niet zeggen…. Het gras groeit nog steeds en ons wedstrijdveld ligt er bij als nooit te voren, ongelofelijk hoe dit verbeterd is. Al is het contrast met het trainingsveld wel groot, teams wijken momenteel al uit naar zaal of kunstveld om te kunnen blijven trainen.

Zo op de helft van het seizoen zijn  er al twee teams kampioen geworden, de dames 7×7 en de E1 hebben de buit al binnen en beginnen na de winter  weer opnieuw. Proficiat allen!!!

Bij de heren op zondag dreigt er een luxe-probleem, veel nieuwe leden zorgen er voor dat er bij de 4 teams een tekort aan stoeltjes in de dug-outs ontstaat.  Onder de leiders is er veel contact om iedereen aan het spelen te krijgen, kortom een goede ontwikkeling voor een club als FFS.

Als bestuur zit iedereen nu aardig op zijn of haar plek en lopen de verschillende zaken goed, al moet over de contributie-inning wel worden vermeldt dat Geertje en Laura veel werk hebben gehad om de contributie via Sportlink te laten verlopen, alles moest voor het eerst ingevuld en aangevinkt worden, waarna een aantal keren bleek dat er weer iets miste…

Laura heeft aangegeven dat alles er nu klaar voor is.

Kor zit al aardig in de sponsorzaken en heeft al weer enkele opdrachten verwerkt m.b.t. kleding en of materialen voor de diverse teams.

Sietze kruipt steeds meer in zijn rol m.b.t. de kantinezaken en jeugd en Geertje geniet momenteel van haar zwangerschapsverlof na een druk eerste half jaar als secretaris, sterkte met de laatste loodjes Geertje!!

Al met al hebben we een positief eerste half jaar gedraaid denk ik en kan een ieder zich weer even opladen om in het nieuwe jaar weer vol gas de wei in te gaan.

Ook namens het bestuur wens ik jullie goede feestdagen toe en een nog beter nieuwjaar!

Met sportieve groet,

Arno Bokma, voorzitter FFS.

 

voorzittershamer