Van de bestuurstafel

Beste leden,

Het seizoen is al weer lekker op gang, met wisselende resultaten over de hele linie, maar ook positieve uitschieters!!
Hier en daar worden al wat banden opgepompt van platte karren, waar bij de heren op het veld het einde van het seizoen nog een heel eind weg is, zijn de dames van het nieuwe 7×7 team in hun eerste seizoen  op kampioenskoers.
Op 6 november al kunnen de toppers van toen hun eerste prijs pakken op dit nieuwe podium. Komt dat zien!!
Tijdens de ledenvergadering is er nog gesproken over hoe de tweede seizoenshelft ingedeeld gaat worden qua wedstrijden heren.
Helaas was er in de huidige indeling weer geen rekening gehouden met onze voorkeur voor 2 wedstrijden uit en 2 thuis, wat lastige situaties voort brengt als er 3 teams thuis spelen.
Secretaris Geertje heeft voor de tweede seizoenshelft weer aangedrongen bij de KNVB op verbetering van de indeling, maar de competitie staat al vast tot einde seizoen en helaas zal het dit seizoen dus zo blijven..
We zullen als bestuur gaan overleggen hoe we dit probleem voor de toekomst kunnen tackelen en eerder duidelijkheid hebben van de KNVB.
Nu het nieuwe bestuur gekozen is, wil ik nog even duidelijk maken dat Kor de Jong naast materialen,velden en gebouwen ook de sponsoring regelt van de kleding van de teams van FFS. Dus als er van uit de teams of eventuele sponsors ideeën komen om kleding te sponsoren dient dit ten allen tijde via Kor te gaan.
FFS wil de uniformiteit in de kleding behouden en heeft met Muta een contract afgesloten om de afgesproken kledinglijn te leveren.
Rest mij nog een ieder veel speelplezier en succes te wensen!
Arno Bokma, voorzitter FFS.