Van de bestuurstafel

Beste FFS-leden,

 

Voor jullie weer de maandelijkse nieuwsbrief, en zowaar loopt het seizoen al weer naar het einde. Na de winterstop is er weer geweldig gebruik gemaakt van ons eigen wedstrijdveld, uitwijken is niet meer nodig geweest en dat hadden we ons niet kunnen bedenken in de winter. Alle teams krijgen hun competities aardig ingepland (mede door de slim opgerichte groepsapp van leiders, trainers en bestuur).

Het eerste team staat voor de uitdaging die nacompetitie heet, een zwaar seizoen, maar nog een gouden kans om te laten zien dat ze toch echt wel mee kunnen in de derde klasse. Mannen, nog even de kop met zijn allen dr voor, vergeet jullie geweldige prestatie van vorig jaar niet om in deze klasse te komen!!

De overige teams voetballen leuk, er worden punten gepakt met zo nu en dan leuke potjes in de buurt.

Bij de jeugd zijn  de eerste nieuwe trainingspakken van Muta gearriveerd waarvan de eerste foto’s al circuleren.

 

Het bestuur en de projectgroep zijn ook nog steeds druk in de weer om de zaken binnen FFS in goede banen te leiden en voor de toekomst vast te leggen, inmiddels zijn hier en daar wat mensen gevraagd voor een bouw-commissie voor renovatie van de kantine, echter kunnen er nog wel enkele bij, zie jij hier een taak voor jou? Laat het ondergetekende weten!

 

Komende weken dus de laatste competitiewedstrijden en ook de nacompetitie van het eerste team dus, hou de site in de gaten voor speeldata en kom een ieder steunen! Op 7 juni wordt de jaarlijkse SuperSunday  weer gehouden met Leuke potjes voetbal onderling en tegen toppers van weleer met de creatieve inbreng van de organisatie.

We hopen op weer een ouderwets gezellige dag om dit in vele opzichten bijzondere seizoen te kunnen afsluiten.

 

Met sportieve groet,

 

Arno Bokma (namens FFS-bestuur)