Van de bestuurstafel

Beste FFS leden,

 

Afgelopen weekend barstte het hele competitievoetbal weer los.
Het 1e team was al even bezig. Vorig weekend begonnen de dames en de jeugd en nu ook de overige heren seniorenteams, met misschien wel een warmterecord op zondag qua temperatuur voorspeld. Dat geeft de voetballer moed!!

Het nieuwe veld van FFS is al aardig bespeeld de laatste weken door het 1e team, de dames en de jeugd.
In de winterstop is in overleg met de leiders/trainers besloten om per week te bekijken hoeveel herenteams zondags kunnen spelen op het nieuwe veld.
Oudehaske is nogmaals benaderd of daar eventueel plaats is op zondag voor het 2e ,3e en 4e team als uitwijkmogelijkheid. Oudehaske gaf aan dit gehele seizoen als gastheer FFS teams te willen ontvangen, waarvoor natuurlijk hartelijk dank!

Bij de allerjongste leden onder ons gaat er weer een nieuw team F-jes beginnen aan de competitie.
Aan de andere kant starten er ook weer wat toppers van toen. Oud-dames leden, die in een 7 tegen 7 competitie op half veld in toernooivorm gaan spleen. Dat betekent dat ze op de vrijdagavonden een toernooitje spelen tegen andere damesteams, op steeds een andere locatie.
Kortom, veel goede ontwikkelingen bij de club.

Het bestuur is na de vorige ledenvergadering aangevuld met een nieuwe penningmeester: Laura Hoomans, speelster van de dames. Momenteel is ze helaas geblesseerd, met haar been in het gips.
Roland Andringa is daarentegen gestopt als voorzitter. Dat zou per einde seizoen maar wegens drukte in het eigen bedrijf is het al een feit. Wel blijft Roland nog beschikbaar voor het bestuur indien er vragen zijn.
Roland, bedankt voor je inzet de afgelopen jaren en Laura veel succes!

Het bestuur is nog steeds in samenwerking met de project-groep bezig verbeterslagen aan het maken op de bekende gebieden. Hier en daar zijn al dingen zichtbaar geworden en over de verdere vorderingen  worden jullie op de hoogte gehouden.

De western-avond in de manege kan als zeer succesvol beschouwd worden, de veiling met 47 kavels waar grof en fanatiek op werd geboden deed de rodeo-stier door de knieen gaan.
Een avond met ca. 130 bezoekers waar geweldig op terug gekeken kan worden. Organisatie bedankt!

Een ieder veel succes gewenst met de tweede seizoenshelft.

 

Met vriendelijke groet,

Arno Bokma (namens FFS bestuur)