van de bestuurstafel

Beste leden,

De tiid hald gjin skoft! Bijna is het jaar 2016 al weer ten einde, een memorabel jaar voor FFS denk ik.

Het jaar dat ons eerste team helaas degradeert uit de derde klasse, het hoogste niveau wat onze club ooit bereikt heeft!
Het was een prachtige ervaring, maar voor een kleine club als FFS zeer lastig je hier te handhaven.
Momenteel is het team zoekende in de vierde klasse met een vrijwel vernieuwd/verjongd elftal. De punten vliegen ons nog niet om de oren, maar de betrokken trainer(s) en leiders doen er alles aan om de tweede seizoenshelft beter voor de dag te komen.
Eén ding is belangrijk, dat een ieder de kop omhoog houdt en er vol voor blijft gaan, zodat je je zelf later niets kunt verwijten.

FFS2 draait weer goed bovenin mee in de competitie, de mix van jonge spelers en de wat oudere “jonge” spelers…. blijkt een goede combi, de sfeer is goed en ze vieren zelfs Sinterklaas met elkaar!
FFS3 is gestopt met trainen, zij laten hun benen nog maar één keer per week spreken, maar waar minder gespeeld wordt ontstaan andere ideeën….. Hier misschien later meer over…
FFS4 strijdt nog als vanouds voor ieder punt, al hebben ze hun spits zien vertrekken naar het eerste team.
Het heren 7×7 team is al kampioen geworden in hun eerste jaar, van harte mannen!
Het dames 7-tal en 11-tal loopt ook lekker in de eerste seizoenshelft. Maar zo als het dames betaamt, staat het elftal er momenteel uiterst netjes bij wat kleding betreft, geheel in het nieuw door hun eigen sponsorgroep mogelijk gemaakt, hier zullen we vast meer van te zien krijgen.
En tot slotte draaien de dames en heren zaalteams en ook de twee F teams naar tevredenheid.

Buiten het sportieve om is er natuurlijk de kantine. De al jaren gewenste vernieuwing van de kantine is afgelopen zomer een feit geworden.
Naar mijn mening een zeer succesvol project, de animo was groot onder de leden om de klussen op te pakken wat geresulteerd heeft in een perfect afgewerkt gebouw.
Over de luifel voor de kantine wordt momenteel gesproken hoe en wanneer we dit aanpakken.

Kortom, een jaar 2016 met ups and downs, maar laten we samen proberen er een fantastisch FFS 2017 van te maken!
Iedereen prettige kerstdagen toegewenst.

Namens het bestuur,

Arno Bokma.