Teamuitje vrouwen 1

21 Maart 2015

Om na een moeizame eerste seizoenshelft de neuzen allemaal dezelfde kant op te krijgen richting de tweede seizoenshelft werd het weer tijd voor een teamuitje van de dames.

Na een paar vergaderingen van de feestcommissie was het duidelijk. Het moest de wok in Heerenveen worden. Daar hadden we eerder ook al een legendarische avond gehad en dan konden we daarna nog wel even Heerenveen onveilig maken.

Zo kwamen we dus om half 8 bij de wok in Heerenveen, waar we eerst nog maar even moesten wachten totdat er een tafel vrij kwam, maar na een versnapering aan de bar hadden we een tafel. Gezellig naast de IJshockeyers van de Flyers. Sommige dames verloren daardoor toch een beetje hun concentratie waardoor al vrij snel geluidsoverlast ontstond. Zo kon het dan ook dat we binnen 5 minuten de eerste klacht te pakken hadden! Ik denk de snelste klacht ooit dus toch nog snel even een record gevestigd. Verder een rustige avond waar Mollo, Watze en Jan nog even in het zonnetje werden gezet voor bewezen diensten.

Na een gezellige avond in de wok bleef het nog lang onrustig in Heerenveen, en staan de neuzen de juiste kant op om een mooie tweede seizoenshelft te draaien.

Hiervoor nog wel een vraag aan de rest van de leden van FFS, mocht iemand van jullie weten waar schoenen te koop zijn waar scorend vermogen in zit horen we het graag.