Super Zaterdag !

20150926_11211820150926_11203820150926_142939

FFS F1 -Thor F1G20150926_101202

Afgelopen zaterdag hadden we Super Zaterdag. Alle jeugd teams speelden thuis en s’middags de dames ook nog. Het was een gezellige drukte.

Om 9:00 uur begon de FFS F1 tegen Thor F1G, het was een leuke wedstrijd met veel doelpunten. Alle doelpunten werden gemaakt door de topscoordervan F1 Brent. Helaas geen overwinning want de eindstand werd 6-9. De penalty’s werden wel weer goed genomen. Het was een super leuke wedstrijd.

10:00 uur begon de FFS E2 aan hun derby tegen SC Joure E9. En ze waren fanatiek want tegen je neefje of klasgenootje wil je natuurlijk niet verliezen. Maar we kwamen op een 0-1 achterstand, maar met een super counter van achter, kwam Cas helemaal naar voren en scoorde. 1-1 ! Zo was de ruststand. Na de limonade met een andere keeper, Jelmer, en Jouke en Karst in de spits ging de vaart er weer in. Maar Joure scoorde weer, en keken we weer tegen een achterstand. Vlak voor het eindsignaal scoorde Cas nog een keer en is de eerste punt binnen. Super gespeeld, leuke wedstrijd.

11:00 uur klonk het start signaal voor de andere derby FFS E1 tegen SJO RVC E2 (Sint Nicolaasga). Al heel snel kwamen we op voorsprong en konden dit ook mooi opbouwen naar de rust toe. 3-0 We speelden goed over en waren een echt team, goed kijken en overspelen. Even slipte SJO RVC door de verdediging en scoorden. Zodat de eindstand 6-1 werd, maar dat mocht de pret niet drukken. Super gespeeld.

Om 14:00 uur mochten de FFS VR1 tegen ST Aengwirdum/Akkrum. We kwamen mooi op 1-0 voorstand , maar konden dit niet vast houden tot de rust 1-1. Als snel na de rust werd het 1-2 en 1-3 we moesten even de spirit terug vinden en die kwam. We kregen nog een penalty mee, maar deze ging helaas over het doel heen. Toen weer de schouders eronder en JA… 2-3. Snel de bal weer op de stip en even later vanuit een mooie vrije trap werd het 3-3. Mooi gestreden was erg spannend.

Volgende Super Zaterdag op 10 oktober !!! KOM KIJKEN.