Succesvolle dag voor de Jeugd !

Zaterdag 10 oktober was weer een gezellige drukte op het veld.
Alle jeugdteams moesten weer thuis spelen, en het was een succes.
Om 9:00uur begon de F1 tegen Sport Vereent F1 uit Oldeberkoop, het begon goed en we kwamen met 1-0 voor. Toen even later Oldeberkoop scoorde werd het helemaal spannend. Gelukkig wisten we de spirit erin te houden en wonnen we met 4-1 ! Yes, de eerste overwinning voor F1 is binnen, Gefeliciteerd mannen en vrouw!
F1 10-10
10:00 uur was de beurt aan de E2, ze moesten tegen buurdorp Akkrum. Als gast spelers deden Johannes en Brent mee. En dat ging heel goed. Er werd goed overgespeeld en goed gekeken. Met de rust was het al 5-0. We kwamen ook goed de rust uit en de ene doelpunt na de andere ging erin. De eindstand werd 11-0. Gefeliciteerd mannen ook met jullie eerste overwinning.
E2 10-10
E1 moest om 11:00 uur tegen de koploper Gorredijk E2. Heel spannend…. Maar het ging goed, we scoorden al snel de 1-0 en hebben het niet meer uit handen gegeven. Goed gespeeld met als resultaat een 4-1 overwinning. Gefeliciteerd mannen met deze overwinning, nu zijn jullie koploper !