Speelster van de Maand

Elke twee maanden verschijnt er een mooie nieuwsbrief over het leukste dames team van FFS. Altijd is het weer leuk om te lezen en dan wordt je ineens gevraagd om zelf een stukje te schrijven. Tsja dat valt niet mee maar de tip die ik mee kreeg: ‘gewoan oer dyselfs en oer ut dames team.’ 

Te beginnen bij mezelf, ik ben Annet Lieuwes. Woon in Goinargijp en doe een poging tot studeren in Leeuwarden. Ik speel nu mijn tweede seizoen in het zwart wit met veel plezier. Hiervoor heb ik een aantal jaren bij Sc Joure gespeeld, ook met veel plezier. Maar hier bleven er steeds minder dames over en werd het dus tijd voor een nieuwe club. Via via kreeg ik te horen dat FFS wel dames kon gebruiken en vooral dat het een erg gezellig team is. Na een keer mee getraind te hebben en gelijk de overschrijfformulieren in mijn handen kreeg gedrukt, was er geen weg terug. Het is inderdaad een gezellig team en ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. 

Kom gewoon op zaterdag kijken en aanmoedigen of lijkt het je zelf leuk om ook te voetballen kom eens mee doen.