Nieuwe bordsponsor: EVCA

Graag stel ik me voor. Ik ben Esther Leenstra, moeder van Eva en Cas (spelend in de E2). Na jaren in loondienst gewerkt te hebben, heb ik ik september voor mezelf gekozen en mijn eigen bedrijf opgestart, Evca Technisch Buro. Mijn jarenlange ervaring in de installatiebranche maakt dat ik op vele manier mijn klanten kan helpen.

EVCA verzorgt het onderhoud voor alle type CV ketel, gashaarden en geisers.  Wij adviseren elk toestel jaarlijks te laten onderhouden, ten behoeve van de functionering en duurzaamheid van de ketel.

Wij bieden een professioneel onderhoud, dat bestaat uit:

  • Optische controle van de ketel;
  • Reinigen van brander en warmtewisselaar;
  • Reinigen van sifon condens afvoer
  • Controle condens afvoer op aanslag en verstopping
  • Controle sensoren en beveiligingen
  • Vullen en ontluchten CV installatie
  • In bedrijf stellen van de ketel en controle op goede werking;
  • Het afnemen van een rookgasanalyse meting
  • Controle KOOLSTOFMONOXIDE !!
  • Eventueel opnieuw afstellen van de ketel naar aanleiding van rookgasanalyse meting.

Daarnaast wordt u graag geholpen bij storingen of het bijvullen van ketels. Zoekt u iemand die mutaties of andere werkzaamheden wil verrichten aan uw telefooncentrale, dan bent u bij EvCa aan het goeie adres.Tot slot, als u belang heeft bij Headsets of Toestellen dan kunt u ook contact met ons opnemen.

Evca is bereikbaar op 06-20929088 of info@evca.biz