Heren FFS vergeten shirts mee naar huis te nemen!

Na een klinkende overwinning van de heren op zondag 3 november tegen Irnsum was het nog lang gezellig in de kantine van Irnsum. Zelfs waren er nog enkele die-hards in de kroeg aldaar te vinden. Helaas kwamen ze erachter dat er in de kantine van Irnsum wat achtergebleven was,.. Tas met shirts, de ballen, de waterzak,.. noem maar op! De hele bagage was er nog. Gelukkig woont er een speelster van de dames dan in Irnsum! Deze werd dan ook vrij vlot naar haar entree in de kroeg benaderd met de vraag of zij ervoor wou zorgen dat de shirts en de rest weer veilig in Vegelinsoord kwam te staan. Natuurlijk wilde ze die verantwoordelijkheid wel op haar nemen en ze bood zelfs aan om deze shirts dan ook gelijk maar even te wassen. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf heden heeft ze dan ook alle respect voor alle wasvrouwen. Wat een smerig werkje is dat zeg!
IMG-20131128-WA0015
En dan kreeg ze ook nog een beetje te horen dat alles met voorbedachte rade was.. Ideaal dat Irma de tassen wel even mee kon nemen, scheelde hun weer iets. Mooi. Plannen werden gesmeed, acties werden uitgezet en andere voorbereidingen werden getroffen. Dit soort fratsen zullen vanaf heden vast niet meer voorkomen!!
NB; Heren bedankt voor de ontvangen bloemen! En gefeliciteerd met de periodetitel! We missen helaas nog enkele stringetjes 😉
IMG-20131128-WA0016