Groeneveld & Top

De eigenaren van Groeneveld & Top (G&T),

Vincent Groeneveld en Gabe Top,

zijn zelf echte voetbaldieren. Vanuit het voetbal
kennen ze bijvoorbeeld damestrainer
Nico Pijlman goed. Daarnaast heeft G&T
al verschillende elftallen van FFS voorzien van sportkleding.

Vincent en Gabe geven aan: ‘We zijn trots dat we in 2012 officieel kledingleverancier van F.F.S. zijn geworden. F.F.S. heeft hierbij gekozen voor de Jako lijn. Het damesteam is in de gehele nieuwe lijn gestoken en ook al enkele jeugdteams hebben mooie shirts en trainingspakken ontvangen.’

DSC_2720_small

De mannen vervolgen: ‘al in 2001 zijn we samen begonnen. Sinds 2008 zitten we in een mooi pand aan de K.R. Poststraat 87 in Heerenveen. We zijn gespecialiseerd in 4 onderdelen. Natuurlijk de sportkleding. Deze wordt hierbij geleverd van de standaard tenues tot op maat ontworpen sportkleding. Alle bekende merken kunnen snel worden geleverd.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor bedrijfskleding, relatiegeschenken en promotionele textiel. De bedrukking regelen we zelf. U kunt hierbij kiezen uit verschillende bedrukkingmethodes zoals transfers, zeefdruk, borduringen of blinddruk. Onze eigen DTP afdeling en drukkerij garanderen een kwalitatieve bedrukking tegen een scherpe prijs.

Ook hebben we voor u beschikbaar een breed assortiment relatiegeschenken en premiums. “We kunnen nagenoeg alles leveren om het u en uw klanten naar de zin te maken.” Bezoek onze showroom in Heerenveen.

Vraagt u zich ook wel eens af hoe u uw bedrijf een professionelere uitstraling kan geven? Neem dan een kijkje in Heerenveen of kijk op de site; www.groenenveldentop.nl

Ook als het voor uzelf is zijn we u graag van dienst.

‘G&T is trots om FFS als trouwe klant te hebben, “we hopen en vertrouwen nog op een jarenlange samenwerking!’