Gorredijk E6 – FFS E2

Afgelopen zaterdag 28 maart moesten we uit spelen in Gorredijk om 10:15 uur.

Dit team was niet een maatje maar twee maatjes te groot voor ons. Wij hebben wel leuk en eerlijk gespeeld wat voor de tegenstander niet echt te zeggen valt.

Tjalling werd hard tegen zijn hand aangeschopt terwijl hij de bal al keurig klem had, resultaat een dikke blauwe hand dus een keeper wissel. Jouke ging in het doel als vervanger. Heel goed gedaan Jouke !

Met de rust was het 8-1 voor Gorredijk en het doelpunt van ons werd gescoord door Denis. Een keurige vrije trap, loeihard in het doel. Keurig.

Na de rust ging Sander als keep. Heel goed gedaan. Hylke was erg goed aan het verdedigen, zodat Gorredijk niet aan afspelen toe kwam. Dit was erg frustrerend voor hun. Helaas kreeg Hylke een voetbalschoen tegen zijn hoofd, wat resulteerde in een dikke blauwe ei. Hylke is direct naar de kleedkamer gegaan en niet weer terug gekeerd .

Een sorry van de coach en team van de tegenstander was wel op zijn plaats geweest.

Eindstand 15-1

Kop op, wij hebben goed gespeeld en ons niet verlaagd tot dit spel. Toppers.