Douwe de Val wordt de nieuwe hoofdtrainer

Na dit voetbal seizoen begint Douwe de Val als hoofdtrainer van FFS. Daarmee volgt hij de huidige trainer Slobodan Zmiric op.

In dit nieuwsbericht stelt Douwe zich alvast voor:

 

Mijn naam is Douwe de Val.

Ik ben 27 jaar, woon in Leeuwarden samen met mijn vriendin en mijn dochter.

 

Ik ben al zo’n 12 jaar actief als jeugdtrainer en ben nu voor het derde seizoen de trainer/coach van de A1 van Blauw Wit’34.

Sinds 2014 ben ik hoofd jeugdopleiding bij Blauw Wit’34, deze functie bekleed ik het komende seizoen ook, naast deze mooie baan zocht ik een mooie zondagclub waar ik mijn ambitie als hoofdtrainer van een eerste elftal vorm kan geven, ik ben dan ook erg blij dat ik komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van FFS ben.

 

Ik heb erg veel zin in deze uitdaging en ik kijk er naar uit om met FFS mooie dingen neer te zetten.