Damesteam FFS promoot de club op Oktoberfest Kids!

Dinsdag 22 oktober was er een vervolg op het altijd geslaagde Oktober Fest. Deze keer echter alleen voor kinderen! Wederom groots opgezet en veel vermaak. Ook deze keer was de organisatie in handen van Evenementen Service Haven uit Vegelinsoord. Jawel, zoals de meeste lezers wel weten,.. ook een zeer belangrijke sponsor van ons damesteam.
Zo ontstond het idee dat dit een mooie gelegenheid was om ons clubje uit Vegelinsoord eens even mooi te promoten met een zeer toepasselijke activiteit! Er werd een opblaasbaar voetbalveldje opgezet waar de kinderen in konden voetballen. Vlaggen, vaatjes en ander merchandising materiaal was meegenomen om het mooi aan te kleden.
kidsoktoberfest
De hele middag hadden we veel enthousiaste kinderen aan het voetballen. Door het slechte en natte weer in de voorgaande dagen, werd het veldje er alleen niet beter op. We gokken er dan ook op dat meerdere ouders ook wel eventjes gemopperd hebben toen de kinderen heerlijk onder de modder thuiskwamen. Excuus hiervoor, maar we hebben een fantastische middag gehad, waar we FFS ook zeker even op de kaart mee hebben gezet. Zelfs Omrop Fryslan Radio kwam nog even langs!!!