Competitie indeling FFS Vr1

Competitie indeling 2013/2014

Heel even waren de dames ‘dik op skik’ toen ze de indruk kregen eindelijk weer een normale competitie te spelen.

Helaas duurde dit goede humeur niet lang en werd het al snel de kop in gedrukt door het bericht dat er voor de winterstop weer een halve competitie gespeeld zal worden. Daarna volgt een nieuwe indeling waarbij er gevoetbald wordt in een promotie- en degradatiepoule.

Voor de dames verhoogt dit de druk. We willen graag bij de eerste vijf eindigen zodat we in de promotiepoule terecht komen en in ieder geval veilig staan in de vierde klasse.

Vorige eindigden we in de winterstop helaas net op de zesde plaats waardoor we in de degradatiepoule terecht kwamen. Zoals u zich vast nog kunt herinneren zijn we kampioen geworden in die poule waardoor we nu gelukkig nog in de vierde klasse spelen. Zo ver willen we het dit seizoen natuurlijk niet laten komen maar gezien onze tegenstanders zullen we vol aan de bak moeten.

Van een aantal tegenstanders weten we niets maar van een aantal weten we juist ook dat we het moeilijk gaan krijgen. We zijn het als team eens over het feit dat we hard aan de bak moeten maar we hebben in ieder geval de ambitie bij de eerste vijf te eindigen. Gezien de eerste wedstrijden van dit seizoen moet dit haalbaar zijn. We gaan er voor!

DamesVoetbalPump

Een overzicht van de indeling tot aan de winsterstop:

FFS VR 1

St Balk/Sleat VR 1

St Balk/Sleat VR 2

SJO EBC/Delfstrahuizen VR 1

DWP VR 1

De Blesse VR 1

Read Swart VR 1

Haulerwijkse Boys VR 1

ST Wispolia/Udiros Combinatie VR 1

Heerenveense Boys Vr 1

Aengwirden VR 1

MSC VR 1