Zaaltrainingen

Een goede voorbereiding is 90% van het succes! 
 
De dames hebben de eerste seizoenshelft goed afgesloten. Wat ertoe geleid heeft dat na de winterstop gespeeld wordt in de promotiepoule. Natuurlijk willen de dames hier een goed figuur slaan. Daarom heeft de selectie er  tijdens de winterstop voor gekozen serieus door te trainen in de zaal. Niet alleen op basis van ‘lekker een partijtje spelen’. Juist door ook samen met elkaar conditioneel, technisch en tactisch afspraken te maken en hierop te trainen is hopelijk een goed fundament gelegd voor een fijne en succesvolle tweede seizoenshelft. Een eerste mooie 5-0 winst tegen VVI is in ieder geval al het gevolg geweest.
 
Speciale complimenten verdienen Inez, Lieuwes, Fintsje en Laura die geen training gemist hebben. Ook Jitske had hierbij gestaan als ze niet de voorlaatste training geblesseerd was uitgevallen.
 
De uitdaging is nu om deze lijn door te trekken naar het veld. Daarom lopen de veldtrainingen inmiddels volop. Iedere zaterdag staat een oefenwedstrijd ingepland. Zaterdag 8 maart mogen we vanaf 13.00 uur tegen Read Swart thuis bewijzen dat we er klaar voor zijn. Jullie zijn van harte welkom langs de lijn.
 
 
Watze Monsma