Sportmedisch Spreekuur FFS door Fysio-Actief

logo fysio actief

 

 

 

Blessure… en dan?

Heb je last van een blessure? Voetbal er niet te lang mee door! FFS werkt samen met Fysio-Actief (voorheen Andringa Fysiotherapie) voor optimale blessurebegeleiding.

Voor advies, trainingstips en bij vragen kunnen alle leden van FFS terecht bij het sportspreekuur van Fysio-Actief:

Elke dinsdag*: 17:15-18:00 u*

Waar? De Merk 4 in Joure

*met uitzondering van zomer- en winterstop – toegankelijk voor alle leden van FFS

Het sportspreekuur wordt gehouden door de sportfysiotherapeut van Fysio-Actief en is gratis en zonder afspraak toegankelijk.

De kenmerken van Fysio-Actief:
• Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.
• Snelle service
• Actieve aanpak met o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.

Het spreekuur
Het doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur niet behandeld.
Voor behandeling of revalidatie kun je direct een afspraak maken bij één van de sportfysiotherapeuten, je kunt dan op werkdagen binnen 24 uur terecht. Ook als het niet mogelijk is om langs te komen tijdens de sportspreekuren, kun je direct contact op nemen met Fysio-Actief (tel. 0513-416694) en vragen om een afspraak bij één van onze sportfysiotherapeuten. Ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst toestemming aan je ouders.

Financiering
Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgbehandelingen (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) worden, als je aanvullend bent verzekerd, vergoed door je zorgverzekeraar.

Contact
Fysio-Actief
De Merk 4
8501 AN Joure

www.fysio-actief.nl
tel: 0513-416694