Blijf in vorm! Zomertraining bij Andringa Fysiotherapie

Blijf in vorm! Zomertraining bij Andringa Fysiotherapie

Blijf in vorm! Zomertraining bij Andringa Fysiotherapie

Het sportseizoen is bijna afgelopen en de zomer staat voor de deur. We hopen dat je een blessurevrij en sportief seizoen achter de rug hebt. De blessurebegeleiding en preventie staat bij Andringa Fysiotherapie deze zomer natuurlijk niet stil. Bij deze willen wij jullie graag op de hoogte brengen van onze  trainingsmogelijkheden in de zomerperiode.

Alle leden van de club kunnen in de zomerperiode (juni, juli en augustus)  gebruik maken van een speciaal zomerabonnement  FysioSport. De zomertraining is speciaal samengesteld voor alle senioren en A, B en C  jeugd en er kan worden gekozen voor outdoortraining, fitnesstraining of een combinatie van beide.

Waarom deelnemen aan zomertraining?

  • Fit blijven gedurende de zomerperiode
  • Fit starten aan het nieuwe seizoen
  • In groepsverband blijven trainen
  • Het verbeteren van bijvoorbeeld startsnelheid, rompstabiliteit en loopscholing
  • Onderhouden voetbalspecifieke acties
  • Voorkomen van blessures

Het aanbod van Andringa Fysiotherapie:

  1. Outdoortraining (dinsdagavond)

Onder begeleiding van een ervaren trainer wordt er één keer per week een voetbalspecifieke buitentraining gegeven. Hierin werk je  samen met andere voetballers aan het onderhouden en optimaliseren van je balgevoel, conditie, kracht, rompstabiliteit en loopscholing.

  1. Sportspecifieke kracht- stabiliteits en conditietraining bij FysioSport (dagelijks)

In onze speciaal ingerichte trainingszaal kun je gedurende de zomerperiode een trainingsschema volgen die speciaal voor jou is opgesteld door één van onze sportfysiotherapeuten. Dit schema is geheel gericht op je eigen doelen en wensen.

  1. Combinatie

Voor een volledige zomertraining kun je de outdoor- en fitnesstraining met elkaar combineren. Zo blijf je in optimale conditie en start je na de zomer topfit aan het nieuwe seizoen.

De kosten van outdoortraining zijn €70,- voor een 10-rittenkaart, 3 maanden onbeperkt FysioSport/fitness €25,- per maand.

Voor een volledige zomertraining kun je de twee trainingen combineren:  3 maanden trainen voor € 35,- per maand

De zomertraining vindt plaats bij Andringa Fysiotherapie (locatie Bodypulse, Handelswei 2) en worden begeleid door een sportfysiotherapeut en trainer.

Neem contact op met de praktijk en meld je aan!

T: 0513-416694

I: www.andringafysiotherapie.nl

E: info@andringafysiotherapie.nl

A: Sport Medisch Centrum Andringa Fysiotherapie – Handelswei 2, 8501 XJ Joure

 

Met sportieve groet,

Team Sport Andringa Fysiotherapie