Van de bestuurstafel

Beste Leden,

Het nieuwe voetbalseizoen is weer van start, de eerste competitieronden zijn al gespeeld en het weer is nog steeds geweldig.

Waar ik aan het einde van het afgelopen seizoen nog hamerde op het clubbelang inzake voldoende spelers voor ieder team, kan ik toch concluderen dat er afgelopen zomer en in de voorbereiding veel spelers en leiders  uit lagere teams zijn opgestaan om zich hard te maken voor aanvulling van ons eerste team, geweldig is het om te zien dat spelers binnen onze club die altijd in lagere teams speelden, nu volle bak mee draaien bij de selectie.

Ook zijn er uiteindelijk in de voorbereiding toch nog veel nieuwe jonge spelers aangemeld, wat resulteert in een positieve stemming bij goedbezochte trainingen en attractieve wedstrijden die helaas nog niet de gewenste punten opleveren. Maar vertrouwen in de toekomst is er zeker!

De jeugd speelt op dit moment met twee F-teams, de dames met een veld en een zaalteam en voor het tweede seizoen weer de 7 x 7 competitie op klein veld.

Naast de vier heren senioren teams hebben ook zij een zaalteam en voor het eerst ook een 7 x 7 competitie.

Kortom, FFS draait op volle toeren!

Zoals een ieder weet is er na de SuperSunday begonnen met de renovatie/verbouwing van de kantine, de bouwcommissie had de plannen goed doordacht en met hulp van bouwbedrijf Cornel (oftewel Anton Sietsma, ons spelend lid van FFS4) is er goed doorgepakt in deze periode tot de bouwvak, naast de bouwcommissie zijn er vele vrijwilligers erg actief geweest om dit geheel tot een succes te maken. En een succes kan het genoemd worden, het leek wel of de ene vrijwilliger de andere aanstak, ideeën  ontstonden tijdens de bouw en uiteindelijk is eigenlijk alles wel aangepakt aan de bestaande kantine.

Een prachtig resultaat waar uit blijkt dat vele handen licht werk maken en waar ieder lid trots op kan zijn!

Tot slot wil ik hierbij vermelden dat de jaarlijkse ledenvergadering op 10 oktober gehouden wordt, komt allen!

Voor een ieder een fantastisch voetbalseizoen gewenst.

Met vriendelijke groet, jullie voorzitter.

Arno Bokma.