Van de redactie

Het nieuwe seizoen is begonnen! Als redactie starten we daarom gelijk met een nieuwe nieuwsbrief. Zowel aan het uiterlijk als aan de inhoud van de nieuwsbrief zult u merken dat we de komende maanden langzaam aan veranderingen door zullen voeren.

Als redactie hebben we u immers voor de zomer een korte vragenlijst toegestuurd. Op de website staan de uitkomsten hiervan uitvoerig beschreven. We zijn erg blij met de hoge respons! Achter de schermen wordt er namelijk veel werk verricht. Het doet ons dan ook goed dat dat op deze manier wordt beloond 🙂

Bij de start van het nieuwe seizoen heeft Robert Spoelstra te kennen gegeven niet langer deel uit te kunnen maken van de redactie. Robert leverde altijd leuke stukken aan. Bovendien bevond hij zich midden in het vuur als het gaat over nieuws vanuit het eerste. Voor de redactie was dat hartstikke waardevol. Robert: hartelijk dank voor je inzet!

Met het vertrek van Robert heeft zich gelukkig een nieuw redactielid aangemeld. Watze Monsma was al betrokken bij de nieuwsbrief maar heeft nu ook daadwerkelijk plaats genomen in de redactie. Watze: welkom!

Misschien is het u opgevallen dat er, behalve aan de nieuwsbrief, ook aan de website van FFS gesleuteld is. Daarom vinden wij het op zijn plaats om Arjen van het Meer te bedanken voor het meedenken en het uitvoeren van deze veranderingen.
Daarnaast is Arjen altijd bereid om de redactie te ondersteunen met technische mankementen rondom de nieuwsbrief. Super!

Kortom: er wordt hard gewerkt aan optimale informatievoorziening vanuit de club. De website, nieuwsbrief en de sociale media zijn slechts middelen die wij maar al te graag inzetten om dat doel te bereiken.

We zijn altijd blij met extra handen en hersenen om met ons mee te denken over hoe nog beter en actueler nieuws te verspreiden.
Hiervoor benaderen wij natuurlijk onze clubgenoten. Maar… mocht je je geroepen voelen, meld je gerust!

We wensen jullie een mooi en sportief seizoen toe!

Groeten van de nieuwsbrief redactie,

Watze Monsma
Esther Leenstra
Geertje Wijnja