Van de bouwcommissie

Zoals al eerder besproken is er binnen FFS een bouwcommissie opgericht om tot realisatie te komen van de renovatie van de huidige kantine.

Binnen de sponsors van FFS zijn de drie bouwbedrijven benaderd voor een offerte van deze klus, voor de kerstdagen is de knoop doorgehakt en is besloten om met bouwbedrijf Cornel uit Joure dit op te pakken.
Het plan is om na de competitie in mei te starten met de verbouw en voor de bouwvak klaar te zijn met de vernieuwing van de buitenkant van de kantine, de wanden worden voorzien van nieuwe geïsoleerde beplating, de ramen aan de voorkant worden vervangen en voorzien van openslaande deuren, de entree wordt verplaatst alsook de toiletten waardoor ruimte ontstaat voor een nieuwe bestuurskamer in de huidige hal. Ook wordt het huidige terras overkapt.
Leden van de bouwcommissie zijn ook bezig om subsidies e.d.binnen te halen om tot een nog beter resultaat te komen. Op dit moment zijn er al een aantal aanvragen de deur uit gegaan en het wachten is nu op respons.
We zien de verbouw met vertrouwen tegemoet en hopen hier en daar ook op de helpende hand van de leden natuurlijk.
Wij houden jullie op de hoogte!
Namens de bouwcommissie,
Arno Bokma.