Van de bestuurstafel

Beste leden,

Het seizoen zit er op, de prijzen zijn verdeeld wordt dan wel eens gezegd. Maar daar is niet echt sprake van dit jaar, ons eerste team is uiteindelijk gedegradeerd na twee seizoenen in de derde klasse, het hoogste niveau ooit gespeeld door FFS en waar we erg trots op mogen zijn denk ik.

Bij de overige teams waren er hier en daar wel kampioenaspiraties, maar de platte kar werd net gemist.
De jeugd van de E1 echter pakte voor de winterstop wel de titel maar konden na de winterstop geen team meer formeren zoals eerder vermeldt.

Het seizoen is weer ouderwets geslaagd afgesloten met de SuperSunday, zoals ieder jaar prachtig weer, een ieder komt aan voetballen toe en een verrassingsact tot slot. Zelfs een topband was geregeld voor de muzikale omlijsting.

Remco, Edwin en Nico, hartelijk bedankt voor de organisatie hiervan de afgelopen zes jaar. Het is een uniek evenement gebleken!

Ook is er door het bestuur afgelopen week alweer een trainers/leiders vergadering georganiseerd voor de senioren, ter voorbereiding op volgend seizoen. Na een rondje langs de leiders doet blijken dat er toch aardig wat leden gestopt zijn na dit seizoen, en met name in het eerste team. Jammer!

Er is door de betrokkenen al zeer veel gelobbyd om vervangende spelers te vinden maar dit heeft niet gewenste aantal opgeleverd. Dus wordt het komende seizoen zaak dat we als leden van FFS het clubbelang proberen voor op te zetten, wat wil zeggen dat spelers uit verschillende teams ook klaar zullen staan om tekorten in andere teams op te vangen. De luxe dat alle teams 17 man hebben is er niet helaas en moeten we toch echt proberen gezamenlijk op te pakken.
Ik reken op jullie!!

Daarentegen hebben de dames een zeer brede selectie staan met een nieuwe trainer en een nieuwe leider.
Ook is er een nieuw 7×7 herenteam opgezet wat mee gaat draaien in de 45+ competitie.

Kortom, heel veel zaken staan er goed voor, maar we moeten er voor waken dat we dat ook zo houden en dat kunnen we alleen met elkaar!!

Een super zomer gewenst en allemaal weer fris en fruitig aan de start in september.

Met vriendelijke groet van uw voorzitter,
Arno Bokma.