Super Sunday 2015 is dit jaar op 7 juni

In een aantal jaren tijd is Super Sunday een knaller van een traditie geworden.
Met elkaar wordt het seizoen op een actieve én gezellige manier afgesloten. Waarbij ‘metelkaar’ staat voor alle leden, vrijwilligers, sponsors, dorpsgenoten en verder iedereen die F.F.S. ook een warm hart toedraagt.
De kracht is dat iedereen de kans krijgt actief bezig te zijn. Dat er volop ruimte is om ook gezellig met elkaar bij te praten. En dat er altijd verrassende onderdelen in het dagprogramma zijn.
Dit jaar is de wedstrijd van F.F.S 4 tegen een team van oud spelers / sporters de hoofdmatch van de dag.
Alle heren-seniorenteams wordt uitgedaagd 4 bijzondere voetballers in te brengen voor het gast-team. Dit mag een oud-speler zijn, een bekende fries of een bekende sporter. De spelerslijst van dit team is van te voren beschikbaar.
Iedereen mag zijn of haar voetbalkennis al vast tonen door van te voren een gokje te wagen wie de topspeler van de dag wordt. Een volledig onafhankelijke jury beoordeelt de spelers van het gast-team op bijvoorbeeld inzet, assists, een fijne sliding, ontvangen kaarten of sterke opmerkingen.
Voor de winnaars van de ‘voetbalkennis wedstrijd’ zijn legendarische prijzen beschikbaar.
Kortom, het belooft weer een prachtige dag te worden. Waarbij ook aan de kinderen gedacht is, gezellige muziek met de Jouster topartiest Luc de Jong na afloop geregeld is en de catering weer van hoog niveau is.