Speelster van de Maand

Hoi,  

Mijn naam is Jitske Hoekman. Ik ben 15 jaar en woon in Oudehaske.  

Op 5 jarige leeftijd voetbalde ik bij FFS bij de fjes. Er waren geen E-pupillen, daarom ging ik naar Joure.
Bij Joure heb ik ook een leuke tijd gehad. Ik heb er in de d’s en e’s gemengd gevoetbald.
Daarna ben ik in een meisjes c team gekomen.
Ik wou wel graag weer terug naar FFS, daar herinnerde ik me nog een hele gezellige tijd. Vorig seizoen heb ik een paar keer mee getraind, dat  vond ik heel erg leuk. Ik heb me overlaten schrijven naar FFS. 

 Ik heb het bij FFS heel erg naar mijn zin en ga altijd met veel plezier te voetballen. De trainingen zijn ook erg leuk, gezellig en worden druk bezocht. Bij sc Joure stond ik vaak in de verdediging, maar nu heb ik een paar keer in de voorhoede gestaan en vind dat ook wel heel erg leuk. Het leuke van FFS vind ik, dat er naast het voetbal ook veel leuke en gezellige dingen worden georganiseerd.  

Ik hoop dat ik nog heel lang en veel voetbal plezier bij FFS zal hebben.