Serge in opleiding..

Hallo,

Er is mij gevraagd om weer een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief. Uiteraard wil ik dat. Nu gaat het over de opleiding die ik volg via de KNVB tot Jeugdtrainer TC3. Ik had mij daarvoor ingeschreven met toestemming van het bestuur en mocht dan ook op 2 september beginnen in Hoogeveen bij de plaatselijke vv Hoogeveen. Geen idee wat ik kon verwachten ben ik die bewuste avond daar heen getuft in mijn auto-tje.

Wij werden daar opgevangen door een docent en al snel bleek dat er diverse mensen waren van omringende clubs uit de buurt. Ik was de vreemde eend in de bijt voor hun, want volgens hun kwam ik helemaal uit Friesland, deze avond was mijn praktijkbegeleider ( Pieter Postma) ook aanwezig en moet zeggen we hebben ons wel vermaakt haha.

Al bij al werd ons duidelijk dat Pieter mij moest beoordelen op een aantal dingen ( Training, Coachen en een groepsgesprek), daarnaast krijg ik een aantal opdrachten om te maken..wedstrijd lezen, trainingen maken voor de dames, maar ook voor de cursus, een zelfreflectie enz.

Ik ben nu op 2 weken van het einde en ik kan best zeggen dat het een leuke cursus is, ik vind ook dat je er een hoop van opsteek, niet alleen van de docent maar ook van je medecursisten, het is een hoop info maar je wordt er niet slechter van. Tijdens de cursus wordt je ook beoordeelt door je medecursisten maar ook door de docent, je wordt aangewezen om een gedeelte van de training voor te doen met behulp van een jeugdteam. Het geleerde probeer ik ook gelijk in de praktijk te brengen bij de dames, ik merk aan mezelf dat het steeds beter gaat en heb er nog meer plezier in. Ik begin dan ook met goede moed aan het laatste gedeelte en als het goed is en het gaat goed, zal ik op 25 november mijn diploma in ontvangst nemen. Daarnaast hoop ik..om door te gaan met TC3 senioren.

Nou…heb ik al weer wat op papier staan dus zou ik zeggen, dames en heren kom gerust op zaterdagmiddag even langs om de dames aan het werk te zien en uiteraard op zondagmiddag het 1ste

Gr serge

Ondertussen is Serge met vlag en wimpel geslaagd!
Serge van harte gefeliciteerd!!

1459660_737287359634386_720437063_n