Opnieuw een top weekend!

Opnieuw een topweekend: dames op stap naar…….?

Dat was natuurlijk de grote vraag. Waar zou het reisje het damesteam dit weekend weer naar toebrengen? Bij vertrek was de locatie snel bekend. De reis ging naar een kampeerboerderij in Delfstrahuizen. Hoe er te komen? Zoek dit zelf uit, als je er maar met de aanwezige step naar toe gaat. En dit op basis van competitie, want iedereen werd ingedeeld in teams. Het blijkt dan weer om een goed getraind sportteam te gaan. Binnen anderhalf uur had iedereen de ruim 17 kilometer afgelegd. De pijntjes werden snel weggedronken. Vervolgens bleef het nog lang onrustig in Delfstrahuizen ….

 `1

De zaterdag stond in het teken van sportiviteit. ’s Ochtends mocht iedereen zich uitleven in een nieuw vorm van sumoworstelen. In een grote ballon je medespelers de ring ‘uitbeuken’ zoals één van de speelsters charmant zei. De conclusie: Er is altijd baas boven baas, waarbij de dames sterker (of slimmer) kunnen zijn dan de mannen. De specialisten Irma en Lumine verrasten het team nog met een demonstratie welke verbluffende mogelijkheden de sumoballonnen boden.

 2

’s Middags verraste de feestcommissie ons met een combinatie van sport en ontspanning, het boerenvoetgolf.  Na een korte wandeling er naar toe van bijna vijf kilometer hingen de overalls klaar,

kregen we de ballen en mochten we de wei in. Uitdaging bleek de bal juist niet in de sloot te schoppen. Dit lukte met wisselend succes….

 3

En nog waren we niet klaar!  de eerst met veel gezucht ontvangen opdracht iets voor de bonte avond te organiseren (zitten we nog op school?) werd vervolgens enthousiast door de individuele teams opgepakt. Het resultaat was verbluffend. Van hijgerige Doutzen naar beppe Aeltsje, van zelf gecomponeerde hits naar Bob de Rooij, van spijkerslaan naar zoveel mogelijk kleren aandoen, alles kwam enthousiast gebracht voorbij. Met de uiteindelijke en terechte  winnaars van het weekend als resultaat. De Medailles en fraaie wisseltrofeeën waren voor dit team. PS de snor is niet echt.

 4

De echte diehards moesten dit natuurlijk nog vieren in the centre of Delfstrahuizen City. Op het tandvlees werd de reis naar Delfstrahuizen City , het onveilig maken van de lokale kroeg en de terugreis gedaan.  Enkele uitzonderingen daargelaten.  Rond vieren werd het rustig.

 5

De commissieleden Elisabeth, Erika, Hermien en Pauline hebben opnieuw een prachtig weekend georganiseerd. Veel afwisseling, voor iedereen wat wils en een ontspannen sfeer.

Namens het hele team bedankt hiervoor!

 

Bericht vanuit de Feestcommissie:

Na verschillende overleggen en heel wat uren kwijt

Was dit weekend het jaarlijkse uitje weer een feit

Vrijdag 30 augustus om half 5 op het voetbalveld

Na een bord macaroni werd daar de eerste opdracht verteld

Iedereen had weken lopen gissen en meende het te weten

Maar waren de creativiteit van de feestcommissie vergeten

Want op de step naar de Delfstrahuizen dat had niemand gedacht

Maar ook voor de feestcommissie was de route langer dan verwacht

Na bijna 6 kratten bier vond iedereen het om te gaan pitten 

Alleen vonden een paar het nodig om tot 6 uur te blijven zitten

Zaterdagmorgen de bumperballen, en mensen op de meest vreemde manier zien omvallen

Met de lunch was de soep in de minderheid, maar om het goed maken hebben we jullie met een wandeling van 5 kilometer verblijd. 

Om daarna met een bal aan de voet de weilanden in te gaan 

Om elkaar wederom proberen te verslaan.

Erika die een bal probeerde te redden uit de sloot

Was het niet paulien die redding bood. 

Ut net wie net netjes en ut koe dus net, maar wel met het net dikke pret

Na al deze activiteiten even snel eten, maar dit zijn we snel vergeten.

Met een bonte avond waarin iedereen zich heeft staan opdoffen 

Werden onze verwachtingen duidelijk overtroffen. 

 

Groet, de feestcommissie.