Noord Computers sponsort het dames zaalteam van F.F.S. met een nieuw tenue

Al 25 jaar is Noord Computers de grootste ICT leverancier van Joure en omstreken. Sinds de beginjaren onderscheidt Noord Computers zich door kwalitatief hoogwaardige producten te leveren en met daarbij perfecte service. Zowel de zakelijke gebruiker als de particulier is meer dan welkom.

Bij Noord Computers kun je terecht voor bijvoorbeeld jouw laptop, tablet, PC, telefooninstallatie, router of externe harde schijf. Daarnaast vind je hier ook alle benodigde accessoires zoals USB-sticks, kabels, toetsenbord of inkt.

Start jouw computer niet meer op, geeft hij rare foutmeldingen of vertrouw je de harde schijf niet meer? Een nieuwe computer aanschaffen kan altijd, maar reparatie is in vele gevallen voordeliger. Noord Computers beschikt over een grote eigen reparatie afdeling.

Als fanatiek zaalvoetballer was eigenaar Bert Tromp er snel uit toen het dames zaalteam van F.F.S. bij hem kwam  met de vraag of sponsoring mogelijk was. ‘Ik heb een zwak voor F.F.S.. En natuurlijk vindt ik het leuk dat dit team met mijn bedrijfsnaam op het shirt speelt!’, zo was zijn antwoord.

De komende drie seizoenen speelt dit zaalteam dus in prachtige nieuwe tenues.

Meer weten? www.noord-computers.nl