Nieuwsbrief redactie stelt zich voor

In het verleden heeft het damesteam van FFS regelmatig nieuwsbrieven verspreid binnen de club. Het betrof een nieuwsbrief met nieuws en weetjes over de dames. Deze manier van communiceren is destijds goed bevallen.
De huidige situatie binnen de club vraagt op dit moment om helderheid en zichtbaarheid rondom activiteiten, lopende zaken en ontwikkelingen.

Omdat een nieuwsbrief een mooi middel is om zoveel mogelijk mensen te betrekken en te bereiken binnen de club, is deze weer in het leven geroepen. We verspreiden de nieuwsbrief onder alle leden en andere betrokkenen van FFS. Doel is om hiermee de clubbetrokkenheid te vergroten onder alle betrokken bij FFS, door middel van regelmatige en transparantie communicatie.

Mocht u vragen, opmerkingen en/of ideeën hebben over de nieuwsbrief, dan kunt u dit kenbaar maken middels de contactgegevens hieronder.

De redactie van de nieuwsbrief bestaat uit drie personen: Robert Spoelstra, Esther Leenstra en Geertje Wijnja.
De redactie is te bereiken via email: nieuwsbrief@ffs-vegelinsoord.nl. Persoonlijk contact opnemen met Robert (0655325150), Esther (0620929088) of Geertje (062358812) mag ook.

De redactie stelt zich voor:

Foto Robert

Ik ben Robert Spoelstra. ik ben 32 jaar en samen met mijn vriendin Annet Lenes en onze zoon Lars woonachtig in Vegelinsoord.
Ikzelf voetbal in het 1ste van FFS. In de jaren voorafgaand voordat wij in Vegelinsoord zijn komen wonen heb ik menigmaal als tegenstander tegenover FFS gestaan. Maar ik ben van mening wanneer je hier komt wonen, dan moet je hier ook voetballen! Hiervan heb ik ook geen enkel moment spijt gehad!
Na te zijn benaderd voor de nieuwsbrief, heb ik mijn toezegging gegeven om de aankomende maanden mijn bijdrage te leveren aan de nieuw op te zetten FFS nieuwsbrief.
De reden waarom ik mijn toezegging heb gedaan is eigenlijks vrij simpel! Ik ben van mening als je binnen je vereniging ergens voor benaderd word, je dit serieus in overweging moet nemen. Helemaal nu het met ons FFS wat minder gaat, moeten we met z’n allen de schouders eronder zetten! Mede op deze manier zal ik proberen mijn steentje hieraan bij te dragen!

Robert Spoelstra

 

foto esther

 

Mijn naam is Esther Leenstra ik ben getrouwd met Sietze Leenstra en wij zijn de ouders van Cas en Eva. We wonen aan de Geeuwweg in Vegelinsoord, “De Manege” om precies te zijn.
Cas speelt momenteel bij de E2. Hij is begonnen bij de F-jes en vind het voetballen heel leuk. Vooral scoren !. Eva doet aan kunstschaatsen.
Verder ben ik eigenaar van mijn eigen bedrijfje, Technisch Buro EvCa. Ik verzorg onderhoud en storingen aan gastoestellen,Cv-ketels, geisers, gashaarden, luchtverwarming, etc.
Ook ben ik gecertificeerd voor de CS1000 van Avaya, dit is een type telefooncentrale. Hierin doe ik installatie, service en programmeer werk aan.
Ik ben gevraagd voor de nieuwsbrief om stukjes te gaan schrijven voor en over de jeugd bij FFS. Dus als jullie iets leuks weten kun je dat in leveren bij de redactie.
We zien elkaar vast wel een keer langs de lijn of op een andere manier.

Groetjes Esther

 

Schermafbeelding 2015-01-07 om 14.28.46

Ik ben Geertje Wijnja, 29 jaar en ik woon samen met mijn vriend Pier Piersma in Ouwsterhaule.
Oorspronkelijk kom ik uit St Nyk. Toen het damesteam van Renado opgeheven werd, ben ik bij de dames van FFS gaan voetballen. Samen met Irma en Anna vormden we destijds de redactie van de nieuwsbrief van de dames.
Voor de club zie ik kansen op gebied van het verbeteren van de communicatie. Daar wil ik me wel voor inzetten. Dit heb ik in een gesprek met Arno en Watze kenbaar gemaakt. Het toeval bracht dat ook zij hierin een rol voor mij in gedachten hadden.
FFS is een prachtige club met veel betrokken mensen. Iedere club heeft zijn goede en mindere periodes maar uiteindelijk moet je er met zijn allen wat van maken. Ik ben dan ook van mening dat iedere verandering begint bij jezelf en lever daarom graag mijn bijdrage.

Geertje Wijnja