Makelaardij Ypke Bouwhuis

Mijn bedrijf, dat ben ik, met hulp van Lieske.

Ik ben actief bij heel veel werkzaamheden die te maken hebben met het aankopen of verkopen van onroerend goed. Het uitvoeren van deze werkzaamheden voor een opdrachtgever vraagt vooral veel vertrouwen en inlevingsvermogen. Deze kwaliteiten lever ik graag in combinatie met onderhandeling met de tegenpartij.

In het begin (nu al weer 10 jaar geleden) betrof dit hoofdzakelijk agrarisch og, maar steeds meer heb ik mij verdienstelijk gemaakt bij aan- en verkoop van woningen. Dit is ontstaan door vraag vanuit de kring van mensen om mij heen en dus voor een deel van leden van FFS.

Ik ben zelf al meer dan 30 jaar actief lid van FFS en ben daarnaast ongeveer 8 jaar voorzitter geweest. Bij FFS is de sfeer gezellig en gemoedelijk, mede door de inzet van veel vrijwilligers. Je kunt wel spreken van echte liefde en daarom draag ik mijn (sponsor) steentje graag bij. Omdat ik vind dat iedereen bij de club telt sponsor ik de senioren, dames en jeugd.

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.ypkebouwhuis.nl