Erika heeft geen spijt

Het zat er aan te komen natuurlijk, maar 8 april om 19:30 was het dan zover, ik open de mail en ja hoor daar staat het “Erika jij bent speelster van de maand”!
Nou daar gaan we dan, ik ben Erika, 31 jaar en woon sinds afgelopen zomer in Vegelinsoord. In het dagelijks leven werk ik voor Nuon en houd ik me met fotografie bezig.

Na jarenlang te hebben geschaatst en geskeelerd, ben ik gaan voetballen bij Fortissimo in Ede, daar heb ik een aantal jaren gevoetbald, maar door mijn andere hobby, ballonvaren, leerde ik Danny kennen tijdens de ballonfeesten van 2007. Een half later woonde ik in Joure en ben gaan voetballen bij vv Heerenveen, maar dat was niet helemaal wat ik ervan verwachtte. Ondertussen werd ik via via gevraagd of ik het niet leuk vond om bij FFS in de zaal te komen voetballen, dat heb ik gedaan en toen was de overschrijving voor het veld ook snel geregeld en daar heb ik tot op heden nog geen spijt van gehad! Na wat opstart problemen aan het begin van het seizoen, veel blessures en zelfs een kapot enkel, ben ik nu weer fit. Probeer alle trainingen aanwezig te zijn en daarbuiten werk ik ook nog aan mijn fitheid. Op zaterdag functioneer ik als linkshalf, een plek waar ik me prima voel!

Zeker nu we zowel in de zaal als op het veld weer in de “winning mood” zijn, beide disciplines doen we mee om het kampioenschap, dus supporters jullie zijn welkom om ons te steunen onderweg naar “de dubbel”.
Ook heb ik sinds vorig jaar de taak van secretaris overgenomen van Inge van Dijk, zo kan ik op een mooie manier weer wat voor de club doen en weten aanstaande nieuwe leden nu gelijk bij wie ze zijn moeten om zich aan te melden als lid van FFS.

Er zal ongetwijfeld nog veel meer te vertellen zijn, maar denk dat jullie zo al wel een aardig beeld hebben van wie ik ben en hoe ik hier vezeild ben geraakt. Maar als jullie op zaterdag langs de lijn staan of bij onze thuis zaalwedstrijden komen supporteren, dan kun je me alles vragen!

Dus tot ziens langs de lijnen!

Groeten Erika