E2 speelt eerste (oefen)wedstrijden

Zaterdag 28 februari. E2 speelt eerste (oefen)wedstrijd:

Zaterdag 28 februari om 10:00 uur was onze eerste voetbal wedstrijd als nieuwe E2, tegen VV Oudehaske E3.
Helaas waren er een paar team leden op vakantie en kregen we versterking van Wilmar uit de E1 en Hidde en Tjalling uit de F1.
We hebben een SUPER wedstrijd gespeeld en gewonnen met 4-3.
Er waren hele mooie acties en het was heeeeel spannend. Er werd gescoord door Sander 2x en Wilmar 2x , deze laatste speelde zelfs op een kapotte voetbalschoen.
Volgende week spelen we uit tegen Irnsum. Dit is voor de competitie!

Zaterdag 7 maart: E2 eerste wedstrijd in Jirnsum:

E2 speelden op zaterdag 7 maart hun eerste wedstrijd uit tegen VV Irnsum E3.
Om 10:00 uur moest er gespeeld worden. Iedereen was aanwezig en we hadden er veel zin in.
We begonnen de eerste helft wat terug houdend, de tegenstander was ook wel erg groot!
Denk dat we een beetje onder de indruk waren van hun. Zo kwamen we ook met 2-0 op achterstand en zo gingen we de pauze in.
De tweede helft ging beter, er werd beter verdedigd en we kregen kans op kans. Maar ja het is pas een doelpunt als ie erin ligt….
Denis en Cas scoorden gelukkig nog wel. Zodat we wel van de nul afkwamen. Maar helaas hebben we wel verloren met 4-2.
Het was een leuke wedstrijd. Volgende week, 14 maart spelen we thuis om 9:00 uur tegen Jubbega E4G.