E1. Konden we de draad weer oppakken?

3 weken terug zijn we weer begonnen met wedstrijden spelen, 3 wedstrijden in de beker van de 2e klas .
Tegen de Heerenveense Boys begonnen we stroef, na een paar weken trainen hadden we verschrikkelijk veel zin om te vlammen. misschien teveel zin. Het kwam er niet uit en de bal viel vaak niet gelukkig. de Boys daarentegen waren goed bezig en konden elkaar heel goed vinden en tikten er lustig op los en we verloren thuis terecht met 2-6.
Daarna speelden we een wedstrijd tegen Wolvega, we hadden onze opstelling een beetje aangepast en spraken met elkaar af dat we elkaar zouden helpen als dat nodig was. We speelden goed en fanatiek maar waren niet altijd geconcentreerd. Toch was het een knappe wedstrijd waar we elkaars foutjes accepteerden en een stapje harde konden als het moest. we wonnen uit met 2-4.
Vorige week gingen we naar Heerenveen, hier troffen we een gedegen tegenstander die elkaar goed konden vinden. we stonden aanvallend en verdedigend niet altijd goed waardoor we soms knap lastig hadden. Toch was het winstpunt dat we nooit opgaven en bleven knokken. wat vooral belangrijk was dat we positief bleven in het veld. 2 minuten voor tijd stonden we nog 2 doelpunten achter. maar door met z’n allen te blijven knokken wisten we met elkaar toch nog 2 doelpunten te maken. niet door een ego-actie maar door voetballend een weg naar het doel te vinden. als je in de laatste seconde gelijk maakt stap je altijd lekker van het veld af. uitslag 5-5
Tactisch gaan we nog de puntjes op de i zetten, Technisch hebben we de verbeterpuntjes gezien en gaan we hier de komende weken op trainen en conditioneel zal er nog wel iets bij moeten voor een paar. Maar de spelvreugde en het doorzettingsvermogen is al weken aanwezig, dat is niet te trainen.
Op naar de competitie!
Go FFS E1!!