Dames trainen de f-pupillen

trainingZoals bij zovele verenigingen is het lastig om voor elk team een complete technische staf te vinden. Ook dit probleem speelde parten bij FFS. Zoals al bekend, is er geen leider/coach voor de dames gekomen en gaan we het gelukkig verder met Serge doen.
Ook bij de f-pupillen was er geen trainer. Na zoeken werd er dan ook niets gevonden. Toen kwam Erika met het creatieve idee dat een paar mensen van dames het misschien wel konden doen. Want het is toch eigenlijk hartstikke leuk om 10 van die kleine mannetjes (en dametje) te trainen?
Zo ontstond er een nieuw trainingsduo binnen de vereniging. Erika en Irma hebben dit opgepakt. Elke dinsdagmiddag trainen ze de jeugd met veel plezier. Erika is trouw, Irma moet af en toe wel werken. Dan pakt Lumine dit met veel plezier op.
Oefeningen voor deze leeftijd zijn af en toe best lastig maar horen tot nu toe alleen maar positieve kreten van de jeugd zelf, maar ook niet geheel onbelangrijk,.. Ook de ouders zijn enthousiast!
Op dit moment staan de f-jes er dan ook goed voor! Stiekem hopen de trainsters natuurlijk op het kampioenschap, maar meedoen is in deze fase ook het belangrijkst! Kom dan vooral ook eens kijken op zaterdagochtend.. 09.00 uur spelen de f-jes thuis! Talent aanwezig!!