Haven Evenementen Service

Vanuit zijn woning in Akmarijp begon Eddy Haven negen jaar geleden zijn bedrijf. De zaken namen een snelle vlucht en om ook de zakelijke markt goed te kunnen bedienen
werd elk jaar het materieel verdubbeld.
Al snel kampte het bedrijf met ruimtegebrek.

Om aan dat opslagprobleem een einde te maken verkaste Eddy zeven jaar geleden naar het huidige bedrijfspand aan de Broeresloot  in Joure. Inmiddels werkt hij samen met zijn partner Jildou Veldstra, die vier jaar geleden toetrad tot het bedrijf.

Haven Evenementen Service verzorgt naast veel grote evenementen door het hele land (waaronder popconcerten in Gelredome en Ahoy) ook eigen evenementen zoals diverse popfestivals in Skarsterlân.

Eigen biertapontwikkeling
Eddy Haven is van oorsprong onderhoudsmonteur en dat maakt hij nog steeds te gelde. Zo ontwikkelde hij een eigen moderne biertap. Zijn biertappen zijn gebruiksvriendelijk, kwalitatief hoogwaardig en identiek in afmetingen en design. Ook werd de raptap door Eddy doorontwikkeld. Een raptap is een zeer snelle biertap waarmee je in een handomdraai 24 biertjes tegelijkertijd kunt tappen. Zijn ontwerp wordt nu ook door de brouwerijen gebruikt.

Haven Evenementen Service verhuurt allerhande evenementen / partymaterialen en regelt alles voor grote en kleinere evenementen, feesten en partijen. In elk gewenste sfeer, voor iedere doelgroep. We zijn er voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Van grootschalig tot intiem: wij kunnen voor iedereen wat betekenen!

We hebben alles in huis om van uw evenement een geslaagd feest te maken.
Wij verhuren tapinstallaties, tenten, tafels en stoelen, licht- en geluidsfaciliteiten, stroomvoorziening, wateraansluitingen, ledbars, rode lopers en nog veel meer. Desgewenst verzorgen wij de drank en de catering voor u.

Wij komen persoonlijk bij u langs om al uw wensen door te spreken en maken graag een passend voorstel op maat voor u!

Relatie met FFS:
We wonen in het hartje van Vegelinsoord en hebben de voetbalvelden dan ook vlak bij de deur. We zijn dan ook regelmatig bij de thuiswedstrijden langs de lijn te vinden. Niet alleen omdat FFS zo’n gezellige club is maar ook omdat we kunnen genieten van het voetbal van de Dames. Op de vraag of we de dames ook wouden sponseren konden we dan ook alleen maar een positief reageren. We willen graag een steentje bijdragen aan de uitstraling van dames.

Neem ook eens een kijkje op de site www.havenjoure.nl